18 iulie 2017 va rămâne cu siguranța una dintre cele mai negre zile din viața lui nea Costel. Ca să nu pară că sărbătorește eliberarea infractorului Dan Voiculescu, simpaticul drojdier a făcut un efort supraomenesc și a renunțat azi la alcool și a băut doar apă minerală.

nea_costel_bea_apa.jpg ”Dă-l în p… mea pe Voiculescu, că mi-a futut toată ziua!”, a comentat amar nea Costel. ”A luat 10 ani pentru c-a dat țepe de 60 de milioane de euro proștilor care plătesc taxe în țara asta, dar a stat în închisoare numai trei ani. Ce p… mea de judecători sunt ăia, care îi dau drumul după doar 3 ani și fără ca prejudiciul să fie recuperat? Niște judecători de căcat, vă spun eu!”

Pe de altă parte, nea Costel nu uită că tot niște judecători i-au oferit una dintre cele mai fericite zile din viața lui. ”Păi normal că sunt și din ăia buni, care își fac treaba eficient”, spune simpaticul drojdier. ”Cum a fost pe 8 august 2014, când Voiculescu a luat 10 ani cu executare. Dar e păcat că au venit acum niște judecători bătuți în cap care și-au bătut joc de sentința din 2014. Cum, bă, să zici că turnătorul Dan Voiculescu s-a reabilitat și să-l eliberezi?! Cum, bă, cum?! Dă-vă-n pula mea!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 18.07.2017 18:29 Monden

National Cinematografic