18 iulie 2017 va rămâne cu siguranța una dintre cele mai negre zile din viața lui nea Costel. Ca să nu pară că sărbătorește eliberarea infractorului Dan Voiculescu, simpaticul drojdier a făcut un efort supraomenesc și a renunțat azi la alcool și a băut doar apă minerală.

nea_costel_bea_apa.jpg ”Dă-l în p… mea pe Voiculescu, că mi-a futut toată ziua!”, a comentat amar nea Costel. ”A luat 10 ani pentru c-a dat țepe de 60 de milioane de euro proștilor care plătesc taxe în țara asta, dar a stat în închisoare numai trei ani. Ce p… mea de judecători sunt ăia, care îi dau drumul după doar 3 ani și fără ca prejudiciul să fie recuperat? Niște judecători de căcat, vă spun eu!”

Pe de altă parte, nea Costel nu uită că tot niște judecători i-au oferit una dintre cele mai fericite zile din viața lui. ”Păi normal că sunt și din ăia buni, care își fac treaba eficient”, spune simpaticul drojdier. ”Cum a fost pe 8 august 2014, când Voiculescu a luat 10 ani cu executare. Dar e păcat că au venit acum niște judecători bătuți în cap care și-au bătut joc de sentința din 2014. Cum, bă, să zici că turnătorul Dan Voiculescu s-a reabilitat și să-l eliberezi?! Cum, bă, cum?! Dă-vă-n pula mea!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 18.07.2017 21:29 Monden

National Cinematografic