Nea Costel, drojdier, aplaudat în picioare după discursul istoric de la Gala Libertăţii de Exprimare: “Dă-vă-n p… mea!”

Discurs istoric rostit de nea Costel în această seară, în timpul Galei Libertății de Exprimare. Simpaticul drojdier a ales un mesaj magistral, cum nu se poate mai potrivit pentru un astfel de eveniment, cu care nu avea cum să dea greș: ”Dă-vă-n p… mea!” le-a transmis el celor prezenți în sală.

Imediat, cei prezenți s-au ridicat în picioare și au aplaudat frenetic mai bine de 30 de minute. La un moment dat cei din sală au făcut inclusiv celebrele valuri mexicane, pentru a-și arăta astfel respectul față de mesajul înțelept al lui nea Costel. Ulterior, simpaticul drojdier a fost purtat pe braţe de cei din sală și tratat cu o cinzeacă de fiecare.

”Un discurs epocal, care cu greu poate fi descris în cuvinte”, a reacționat organizatorul evenimentului. ”Nea Costel și-a câștigat azi un loc de cinste în galeria marilor creatori de discursuri, alături de John F. Kennedy sau Martin Luther King. Acestui om nu doar că ar trebui să-i dăm de băut pentru tot restul vieții, ci să-i facem statuie. Fabulos om!”

Scris de Calin
3 mai 2018 16:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult