Simpaticul nea Costel se simte un om împlinit! Perseverența cu care deschide zilnic sticle de bere a dat, în sfârșit, roade: azi a găsit mesajul ”Muie PSD” sub un capac. ”Poate pe alții îi bucură când găsesc sub capac premii în bani, mașini sau apartamente, dar pentru mine ăsta e mesajul perfect. Hai noroc și muie PSD!”, a declarat simpaticul drojdier.

nea_costel_mesaj_capac_bere.jpg ”Eram pe la a șaptea sau a opta bere și, sincer vă spun, îmi cam pierdusem speranța că voi găsi mesajul”, rememorează nea Costel. ”Sunt sigur că mulți ar fi renunțat în locul meu, dar nu eu! Am mai cerut o bere și, miracol!, sub capac am găsit Sfântul Graal al mesajelor, superbul «Muie PSD». M-am simțit ca și cum l-aș fi prins pe Dumnezeul bețivilor de un picior, în viața mea nu cred că am fost mai fericit.”

Nea Costel a ținut însă să precizeze că faptul că a găsit Sfântul Graal al mesajelor de sub capacele de bere nu înseamnă nicidecum că se va lăsa de băut. ”Dimpotrivă”, spune drojdierul, ”voi bea la fel de mult în continuare. E de datoria mea să sărbătoresc cât ‘oi mai trăi găsirea mesajului «Muie PSD» sub capac. Iar toți ceilalți români ar trebui să bea și ei măcar o bere, în cinstea mesajului pe care l-am găsit eu. Așa ar fi frumos.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 23.07.2018 21:09 Monden

National Cinematografic