Nea Costel, drojdier, intervine în disputa Godină – Dan Alexe: Dă-vă-n p… mea pe amândoi!

Vocea rațiunii, nea Costel, drojdier, și-a rupt din prețiosul său timp ca să se pronunțe pe marginea gâlcevii dintre Marian Godină și Dan Alexe. Fin observator al realității din spațiul virtual, nea Costel a găsit încă o dată abordarea corectă în disputa dintre cei doi: „Dă-vă-n p… mea pe amândoi“, le-a transmis nea Costel lui Godină și Dan Alexe.

„Godină, dacă era deștept, anunța că bea o bere cu fiecare cumpărător al cărții sale, nu că-i dă fiecăruia un autograf. Păi ce, se face cumva țuică din autografe și nu știu eu? Dar chiar și așa, e simpatic în felul lui, că e totuși un polițist care știe să scrie. Dacă va învăța să și tacă mai des, deja am putea vorbi de un polițist-miracol. Însă dă-l în p… mea, că s-a apucat să-l ia în serios pe Dan Alexe“, a opinat nea Costel.

„Cât despre Dan Alexe“, a continuat nea Costel, „îl apreciez și pe el, că e drojdier ca mine, dar într-o mai mare măsură îl compătimesc, că nu are nici pe departe autoironia mea. Păi ce facem, domnul filolog, lăsăm berea din mână ca să-i răspundem superior lui Godină pe Facebook? S-a cățărat bietul Dan Alexe pe un piedestal închipuit, dă-l în p… mea.“

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
4 mai 2023 21:21
Citește mai mult despre: Dan Alexe Godina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult