Inspirat de noua distracție de pe internet de săptămâna aceasta, aia de a demonstra pentru a mia oară că Andrei Caramitru este prost, nea Costel, drojdierul care obișnuiește să se facă zi de zi matol la un birt de pe Strada Cuza Vodă din București, și-a anagramat și el numele cu cuțitul pe mese din plastic ale localului și spune că a avut rezultate uimitoare. „Dacă amesteci literele iese tot dă-vă-n p... mea”, susține acesta.

nea costel omul lui soros.jpg

„Pe vremea când eram profesor universitar nu pierdeam atât de mult timp explicând unei națiuni că un om e prost. Mergeam și noi la muncă, aveam o treabă, un studiu, un proiect științific de făcut. Acum tinerii doar o freacă pe Facebook și alte rețele sociale și repetă o glumă la infinit. Blocarea în acțiuni repetitive reprezintă un simptom al autismului național în care ne aflăm”, a declarat nea Costel înainte să vomite un pic pe halatul de maistru auto care-i ține loc de palton.

Totodată, nea Costel a ținut să-și expună și părerea despre ultimă anchetă RISE, trimițându-i precis în aceeași direcție și pe cei care au făcut-o și pe Dan Barna, subiectul reportajului. „Știu și eu cum e să iei fonduri europene, că mai cer euro de la domnii ăștia mai bogați să-mi iau câte o țuică. E, câteodată îți mai dau și 5 euro falși, asta-i viața”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 19.10.2019 11:31 Monden

National Cinematografic