Nea Costel, drojdier, și-a anagramat și el numele și i-a ieșit „Dă-vă-n p… mea!”

Inspirat de noua distracție de pe internet de săptămâna aceasta, aia de a demonstra pentru a mia oară că Andrei Caramitru este prost, nea Costel, drojdierul care obișnuiește să se facă zi de zi matol la un birt de pe Strada Cuza Vodă din București, și-a anagramat și el numele cu cuțitul pe mese din plastic ale localului și spune că a avut rezultate uimitoare. „Dacă amesteci literele iese tot dă-vă-n p… mea”, susține acesta.

„Pe vremea când eram profesor universitar nu pierdeam atât de mult timp explicând unei națiuni că un om e prost. Mergeam și noi la muncă, aveam o treabă, un studiu, un proiect științific de făcut. Acum tinerii doar o freacă pe Facebook și alte rețele sociale și repetă o glumă la infinit. Blocarea în acțiuni repetitive reprezintă un simptom al autismului național în care ne aflăm”, a declarat nea Costel înainte să vomite un pic pe halatul de maistru auto care-i ține loc de palton.

Totodată, nea Costel a ținut să-și expună și părerea despre ultimă anchetă RISE, trimițându-i precis în aceeași direcție și pe cei care au făcut-o și pe Dan Barna, subiectul reportajului. „Știu și eu cum e să iei fonduri europene, că mai cer euro de la domnii ăștia mai bogați să-mi iau câte o țuică. E, câteodată îți mai dau și 5 euro falși, asta-i viața”.

Scris de Ef
19 octombrie 2019 09:10
Citește mai mult despre: nea Costel

Alte articole

Vezi mai mult