Un studiu exhaustiv cu marjă de eroare zero a scos la iveală un lucru alarmant: ecranul telefonului nu se sparge de regulă prin lovire de asfalt, cum eronat mulți au impresia, ci, în proporție de 98%, ca efect al selfie-urilor făcute de persoanele urâte.

nea_costel_drojdier.jpg Nea Costel, drojdier, cel care a afectuat studiul împreună cu prietenii săi de pahar, nu lasă loc de interpretări. ”E vorba de logică aici”, spune simpaticul drojdier. ”La fel cum ecranul telefonului interacționează tactil cu posesorul, exact la fel interacționează și vizual. Și, normal, când vede o meclă de urâtă sau un urât, se sparge.”

Soluția lui nea Costel este cât se poate de simplă și eficientă. ”Urâților, nu vă mai faceți selfie toată ziua, dă-vă-n p… mea! Puneți mână pe un pahar, dacă nu, măcar pe o carte și mai lăsați dracului telefonul ăla deoparte. Insist însă să alegeți băutura, nu cartea, că în cazul vostru, urâților, chiar poate ajuta.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 17.12.2018 12:54 Monden

National Cinematografic