Nea Costel, epuizat la cofetărie: “Pentru un litru de rom am stors 500 de amandine!”

A fost cea mai grea zi de muncă din viaţa lui nea Costel! Deoarece bodega din piaţă e în renovare, îndrăgitul drojdier a fost nevoit să meargă azi la cofetărie, unde a depus eforturi demne de Hercule sau alţi eroi musculoşi din legende.
„Fără să exagerez, pentru un kil de rom cred că a trebuit să storc 500 de amandine şi savarine”, se plânge nea Costel, cu mâinile încă lipicioase şi încheieturile degetelor încleştate. „O să ziceţi că sunt moi şi zemoase, că n-are cum să fie greu, dar încercaţi şi voi să stoarceţi CINCI SUTE şi pe urmă vorbim.”
După ce s-a bucurat de un litru de rom – bun, dar cam dulce – nea Costel l-a rugat pe cofetar să îl treacă pe caiet şi s-a dus să se odihnească, pentru a lua de la capăt munca sisifică a doua zi.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.