Nea Costel lansează un volum de poezie sub pseudonimul Bețiv cel Naiv

Încurajat de popularitatea neașteptată din ultima vreme, cunoscutul bețiv nea Costel, care se pune în fiecare seară în cap cu colegii de la birtul din strada Cuza a anunțat că va lansa un volum de pozele. Pentru operă, acesta și-a ales numele de Bețiv cel Naiv, să prindă și el trendul.

Este vorba de un volum de poezie cu rimă și meșteșug, în care duioșia retardată a autorului va fi transpusă în versuri la care nici măcar Flick Domnu’ Rimă n-ar putea visa. „Să se pișe grasele și corporatistele”, a explicat nea Costel motivația principală a volumului său.

Acesta a precizat că va introduce și niște lirică subversivă, ceva cu oprimare și durere ascunsă, să prindă o recenzie pozitivă și în Scena9. „Am vreo câteva poezii în care pretind că sunt o femeie prizonieră în trupul unui drojdier care mă îneacă în fiecare seară. E și cu secvențe ego-porno, să juiseze eunucii și fanele lui Houellebecqe și-s fără rimă sau ritm, că e vorba doar de simțire nefiltrată prin convenții, lirică pură. E meta-conformism, sunteți obișnuiți cu asta histrioni incognito”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 martie 2021 14:31
Citește mai mult despre: iv cel naiv nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult