Nea Costel, mesaj pentru artiștii care cer bani Guvernului: ”Dă-vă-n p… mea!”

Vestea că aproximativ 100 de artiști au cerut bani de la Guvern nu putea să-l lase fără reacție pe nea Costel. Simpaticul drojdier a ținut să-i asigure de artiștii de pe listă de întreaga lui susținere: ”Dă-vă-n p… mea!”, le-a transmis cu căldură nea Costel.

Drojdierul s-a arătat surprins de faptul că pe lista semnatarilor nu se regăsesc nicidecum persoane cu probleme financiare. ”Sunt pe lista aia persoane care au puși deoparte mai mulți bani decât am dat eu pe băutură în toată viața mea. Păi și în condițiile astea ei vor bani de la Guvern? Adică de la cetățeni ca mine? Dă-vă-n p… mea!”, a răbufnit nea Costel.

”E penibil ce fac așa-zișii artiști”, a continuat simpaticul drojdier, ”Păi ce, eu cer bani de la Guvern pentru bere? Adică în loc să-mi comand singur berea TNR să aștept să mi-o dea Guvernul ? Și să semnez apoi cu alți drojdieri o scrisoare deschisă în care să ne plângem că nu ne dă Guvernul bani de bere? Nu se face așa ceva. Ca să nu mai zic că eu cu o bere în față sunt mai artist decât mulți din lista aia.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 noiembrie 2020 18:47
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult