Nea Costel, reacție la reclama Jumbo: „Dă-vă-n plm plm plm plm plm plm plm plm plm“

Reclama Jumbo face victime inocente. În timp ce-și turna niște băuturică în pahar, simpaticul drojdier nea Costel a fost atacat cu sălbăticie de refrenul imbecil „jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo“ care se auzea de la televizor și a scăpat băutura pe jos.

„Băi Jumbo, ia mai dă-te-n plm plm plm plm plm plm plm plm plm plm plm plm plm plm!“, a răbufnit nea Costel. Deși în trecut a vizitat de nenumărate ori magazinele Jumbo, că găsea în ele pahare și halbe ieftine, drojdierul a promis că în viața lui nu mai calcă în vreun magazin Jumbo.

Mai mult, el a anunțat că nu va mai intra niciodată într-un birt care are pahare cumpărate din Jumbo. Imediat, zeci de birturi și-au aruncat toate paharele, patronii de-acolo fiind de părere că nu merită să riște să piardă un client de anvergura lui nea Costel.

Drojdierul spune că va face și o reclamație la CNA, ca să ceară interzicerea abominabilei reclame la Jumbo. „E mai nasoală decât cea mai cruntă mahmureală“, s-a plâns nea Costel.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
19 aprilie 2022 16:29
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult