Nea Costel și alți 300 de drojdieri participă la Forumul Mondial de la Davonpulamea

Suntem mândri de el! Nea Costel va fi reprezentantul României la celebrul Forum Mondial de la Davonpulamea, eveniment care adună cei mai reputați drojdieri ai planetei. Anul acesta numărul este puțin mai mic decât în anii precedenți, pentru că lipsesc drojdierii din Rusia și Belarus, după ce li s-a retras dreptul de participare.

„Nu avem cum să-i invităm cât timp încă Ucraina este atacată de Rusia. Așa că le-am transmis că n-au ce căuta la Davonpulamea, că mai bine să se ducă-n p… mea“, spune nea Costel. „În plus, urmează să interzicem și băuturile din Rusia, să mai deloc ajungă în Europa. Vrem interdicție totală la vodca produsă în Rusia, de exemplu!“.

Participanții la Forumul de la Davonpulamea vor putea participa la dezbateri abia după vizita obligatorie la birtul de protocol, unde au obligația să deguste câteva beri sau păhărele de tărie, după preferințe. „Să nu uităm, cei mai bolnavi și periculoși sunt oamenii care nu beau deloc. Uitați-vă numai la Putin, dacă vreți un exemplu de astfel de descreierat“, a punctat nea Costel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 februarie 2023 07:50
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult