Nea Costel a rostit în seara asta un cuvânt pe care nu credea că-l va spune vreodată: epifanie. I s-a părut cel mai potrivit cuvânt capabil să descrie experiența primei interacțiuni cu berea TNR, după cum singur recunoaște simpaticul drojdier. 

nea_costel_fabrica.jpg ”M-a lovit epifania încă de la primele guri de TNR”, spune nea Costel. ”Mi-am dat seama din prima că berea asta e altceva. Gust, aromă, aciditate, totul este așa cum ar trebui să fie la o bere. Nu mi-e rușine să recunosc, dar până acum am băut numai poșircă, dă-mă-n p… mea!”

Nea Costel este de părere că maestrul berar care a creat această rețetă unică de lager, special pentru berea TNR, merită să fie cel puțin ministru în țara asta, dacă nu chiar direct președinte. ”După 30 de ani de la Revoluție, cred c-ar fi timpul să mizăm și pe oameni competenți”, apreciază simpaticul drojdier. 

”Pur și simplu n-ai cum să nu apreciezi berea pe care acest om a făcut-o. Înțeleg să nu-ți pese că Newton s-a prins de gravitație, Einstein, de relativitate sau că Neil Armstrong a ajuns pe Lună, dar dacă nu savurezi o bere TNR, asta n-o mai înțeleg, dă-vă-n…”, a adăugat nea Costel.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 02.03.2020 21:30 Monden

National Cinematografic