Nea Costel, solidar cu vedetele cărora le-au ars vilele din Malibu: ”Dă-vă-n p… mea!”

Nea Costel, drojdier, n-a rămas insensibil la drama vedetelor care s-au trezit cu vilele de milioane de dolari distruse de incendiile din California. Și s-a arătat mișcat mai ales de drama năpăstuiților care au vile în Malibu, ca Gerard Butler, Miley Cyrus sau surorile Kardashian: ”Dă-vă-n p… mea!” le-a transmis simpaticul drojdier.

”Nu pot decât să-mi imaginez cum e să ai zeci, dacă nu sute de milioane de dolari în cont și să-ți ardă viluța ta din Malibu de 2-3 milioane”, oftează nea Costel. ”Și să rămâi tu dărâmat, că acum mai ai doar 8 vile, nu doar 9, ca înainte de incendiu. Și că, vai, cât timp vei pierde tu cu asiguratorii, ca să-ți primești milioanele pe vila arsă de la ei. Ce să vă zic, băi milionarilor năpăstuiți, dă-vă-n p… mea cu dramele voastre!”

Așa cum era de așteptat, și alți români au reacționat cu empatie la drama vedetelor de peste Ocean. S-au deschis deja mai multe conturi pentru ajutorarea oropsiților cu vile în Malibu, iar românii se înghesuie să doneze, fiecare după puteri, pentru vedetele pe care le admiră necondiționat. Bravo, români!

Scris de Calin
12 noiembrie 2018 18:11
Citește mai mult despre: nea Costel

Alte articole

Vezi mai mult