Nea Costel a ajuns în pragul disperării. Nu doar că i s-a închis birtul preferat, dar mai e și asaltat aproape zilnic cu întrebarea ”Nea Costele, mai ai drojdie?”. Și e decis să ia o măsură radicală ca să scape de acest stres. ”Să nu-mi mai spuneți niciodată drojdier, că uite ce confuzii se creează”, a anunțat nea Costel.

nea_costel_fabrica.jpg ”S-a ajuns până într-acolo încât unii vin la mine la ușă și spun că nu pleacă până nu le dau măcar un cub de drojdie”, s-a plâns nea Costel. ”Degeaba le spun eu că-s drojdier și că interacționez doar cu drojdia din alcool, că n-am cu cine. Oamenii efectiv au luat-o razna cu drojdia, nu mai gândesc deloc.”

Întrebat ce apelativ preferă în loc de drojdier, nea Costel spune că încă n-a luat o decizie. ”Mi s-au propus multe variante, sunt zeci de branduri care și-ar dori să le port numele, dar deocamdată i-am refuzat pe toți. Le-am transmis clasicul «Dă-vă-n p… mea!» și le-am zis să nu mă mai deranjeze până nu trece perioada asta de izolare.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 01.04.2020 21:06 Monden

National Cinematografic