Neagu Djuvara salută reintroducerea pictorialelor nud în Playboy: “Ce dracu’, doar n-o luam pentru articole!”

Vecinii lui Neagu Djuvara au tras azi o sperietură zdravănă, după ce din apartamentul marelui istoric s-au auzit sunete extrem de zgomotoase. Însă, după cum s-a aflat ulterior, era doar Neagu Djuvara țopăind prin casă și urlând de fericire, după ce tocmai aflase că revista Playboy va reintroduce pictorialele nud în paginile sale.

”M-a sunat Mihai Șora, să mă întrebe dacă am auzit vestea cea mare”, își începe relatarea Neagu Djuvara. ”«Care veste, a demisionat guvernul?», l-am întrebat eu, plin de speranță. «Nu, o veste și mai bună: revin pictorialele nud în Playboy!», mi-a zis el. Și, într-adevăr, asta da veste bună, așa că am țopăit și urlat prin casă. Simți că a meritat să trăiești 100 de ani, doar ca să prinzi o zi ca asta.”

”Hai să fim serioși, doar nu cumpăra nimeni Playboy-ul pentru articole”, a adăugat marele istoric. ”I-am și trimis o scrisoare lui Hugh Hefner când a scos nudurile, că tot îl știu de când era mic, ca ca să-i spun că face o mare greșeală. Și nu-i exclus să fi revenit asupra ideii și datorită mie. Mai ales că într-o vreme am fost ca un frate mai mare pentru el, practic de la mine a învățat tot ce știe despre femei.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
14 februarie 2017 18:35
Citește mai mult despre: Neagu Djuvara playboy

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult