Sunt clipe magice pentru comunitatea de neanderthalieni din estul ţării, care serbează astăzi, pe 20 ianuarie, Naşterea Domnului pe stil foarte, foarte vechi.

"După ce au postit mai bine de o lună de zile, oamenii de Neanderthal se adună azi cu mic, cu mare în jurul mesei. E o ocazie specială, mai ales că ni se alătură mulţi dintre fraţii noştri plecaţi la pictat peşteri prin străinătate", spune Glognak, căpetenia unui trib din comuna Bulbuci, Vaslui.

neanderthal_craciun_vechi.jpg

"Savurăm tot felul de bunătăţi din mamut, cântăm colinde strămoşeşti, precum 'Ak ug grog' şi 'Gog muk hrrr' şi, bineînţeles, îl cinstim pe Domnul Iisus, care ne-a învăţat să cioplim piatra şi să jupuim ursul cavernelor", adaugă Trok, neanderthalian din Bârlad.

În urmă cu mai bine de 200 de ani, mai bine de 40.000 de neanderthalieni s-au aşezat în judeţul Vaslui pentru că erau prigoniţi în Imperiul ţarist. Aceştia resping ultimele 8 reforme ale calendarului, folosind în continuare calendarul paleolitic.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 20.01.2020 19:36 Monden

National Cinematografic