Nu chiar toți miliardarii au parte de sărbători fericite. Este și cazul lui Ion Țiriac, care a avut parte de un incident neplăcut în aceste zile când petrecea, ca de obicei, singur în fața șemineului numărând bani. Vrând să ațâțe un pic focul, acesta a aruncat un teanc de bani în șemineu dar, din greșeală, a aruncat bani românești, de plastic. 

ion_tiriac_123.jpg

„În câteva minute casa i s-a umplut de un fum gros, înecăcios”, a relatat valetul miliardarului. „Stăpânul are tot timpul câteva teancuri pentru foc, de obicei le pune în dulapiorul de ziare de lângă canapea. Acum erau și niște lei, că primise rest de la un sărac de la care cumpărase o mașină”. 

Mirosul neplăcut a devenit persistent, așa că Țiriac a decis să renunțe la casă, dându-i foc, în ciuda insistențelor venite din partea unui ONG de pe stradă de a o transforma în loc pentru un orfelinat dacă tot nu-i mai trebuie. Vizibil nemulțumit, miliardarul a trebuit să-și petreacă sărbătorile în celălalt castel al său, aflat peste drum. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 28.12.2016 05:03 Monden

National Cinematografic