Neatent! Ţiriac a aprins focul în şemineu cu lei în loc de euro şi a umplut casa de miros de plastic

Nu chiar toți miliardarii au parte de sărbători fericite. Este și cazul lui Ion Țiriac, care a avut parte de un incident neplăcut în aceste zile când petrecea, ca de obicei, singur în fața șemineului numărând bani. Vrând să ațâțe un pic focul, acesta a aruncat un teanc de bani în șemineu dar, din greșeală, a aruncat bani românești, de plastic.

„În câteva minute casa i s-a umplut de un fum gros, înecăcios”, a relatat valetul miliardarului. „Stăpânul are tot timpul câteva teancuri pentru foc, de obicei le pune în dulapiorul de ziare de lângă canapea. Acum erau și niște lei, că primise rest de la un sărac de la care cumpărase o mașină”.

Mirosul neplăcut a devenit persistent, așa că Țiriac a decis să renunțe la casă, dându-i foc, în ciuda insistențelor venite din partea unui ONG de pe stradă de a o transforma în loc pentru un orfelinat dacă tot nu-i mai trebuie. Vizibil nemulțumit, miliardarul a trebuit să-și petreacă sărbătorile în celălalt castel al său, aflat peste drum.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 decembrie 2016 03:12

Alte articole

Vezi mai mult