Neatenţie! Silviu Mănăstire i-a spart timpanele iubitei, după ce i-a şoptit în timpul preludiului

După ce a spart timpanele a milioane de telespectatori, Silviu Mănăstire a făcut-o lată şi în dormitor. În timpul, sau mai bine zis înaintea unei partide de făcut dragoste, prezentatorul România TV s-a gândit să-i şoptească iubitei o serie de vorbe calde. Din păcate, nu şi-a calibrat vocea, iar efectele au fost tragice. “M-a aşezat în pat, şi-a pus lavaliera, după care s-a apropiat de urechea mea. Mi-era frică să nu-i scape vocea, dar am zis că e şi el mai atent în dormitor”, povesteşte femeia, ţipând şi gesticulând.

“La început, timpanele au rezistat asediului, dar, când Silviu a uitat de ce se afla acolo şi a început să-mi şoptească despre ilegalităţile unui baron local din Brăila, care furase baxuri de mălai din ajutoarele UE, atunci s-a dezlănţuit şi timpanele mele s-au sfâşiat”, spune, îngrozită, iubita prezentatorului.

Aceasta nu a fost singura victimă a neatenţiei lui Silviu. “Eu stau la trei etaje deasupra. Când Silviu a început să ţipe, mi s-a defectat aparatul auditiv, iar neveste-mii i-a curs toată ceara din urechi. Noroc că cineva a chemat poliţia, puteam s-o păţim, având în vedere că blocul are bulină roşie de risc seismic”, a declarat un vecin.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
11 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult