Nebunia se mută în teatru. La TNB se joacă piesa “Singur Acasă”, cu Ţociu şi Palade în rolul hoţilor

Erai obişnuit să vezi singur acasă doar la Protv? Acum îl poţi vedea şi la teatru! La TNB stagiunea de iarnă vine cu o uriașă surpriză: îndrăgitul personaj Kevin, interpretat magistral de Tudor Chirilă, e din nou uitat acasă de familie, iar mama lui Kevin (Maia Morgenstern) face o criză de isterie pe aeroport.

Ei, dar în scenă apar cei doi hoți, jucați de inegalabilii Țociu și Palade, iar peripețiile se țin lanț. Pentru a da o notă românească producţiei, Kevin mănâncă o farfurie de ciorbă, în timp ce Țociu și Palade încearcă să pătrundă în casă.

Clipe de emoție nealterată când ne dăm seama că vecinul cel dubios, jucat demn și princiar de un Radu Beligan în formă de zile mari, e de fapt un om bun, sau când Maia Morgenstern vine acasă și își îmbrățișează fiul, pe Tudor Chirilă, care e teafăr ca prin minune, în ciuda consumului de alcool.

Cortina cade peste încă o producție de senzație la TNB, și suntem siguri că spectatorii vor merge din nou și din nou să vadă piesa în reluare, exact ca la ProTV.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 decembrie 2015 12:12
Citește mai mult despre: Palade Singur Acasă teatru Tociu Tudor Chirila

Alte articole

Vezi mai mult