Chiar dacă pot invoca perioada aglomerată și volumul imens de muncă din ultimele săptămâni, medicii de la Institutul Matei Balș tot n-ar fi trebuit să aibă o scăpare atât de mare. Ei efectiv au uitat să-i coasă gura lui Marcel Pavel, astfel că niciun român nu este în siguranță în aceste zile.

marcel_pavel_cantand.jpg ”Marcel Pavel este chiar mai periculos decât coronavirusul”, a avertizat reputatul epidemiolog Decebal Popescu. ”Marcel Pavel te poate lovi chiar și dacă stai singur în casă, prin intermediul radio-ului sau TV-ului. Ești mult mai expus la Marcel Pavel decât la coronavirus, ceea ce face scăparea medicilor de la Balș cu atât mai greu de înțeles.”

Medicii de la Balș spun că s-au bucurat atât de tare că scapă de Marcel Pavel încât efectiv nu au putut să se mai gândească și la altceva. ”Vom încerca să reparăm situația și să-l convingem pe Marcel Pavel să poarte tot timpul o izoletă fonică în jurul capului. Credeți-ne, ne-am săturat și noi să stăm numai cu dopuri în urechi”, au spus medicii institutului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 01.07.2020 17:42 Monden

National Cinematografic