Negocieri dure la UE! Timmermans încearcă să vândă un Golf 4 cu 250.000 km la bord

Hărmălaie în sediul Comisiei Europene, unde negocierile aprinse continuă de două zile. Frans Timmermans încearcă să vândă un Golf 4 cu 250.000 km la bord, cu ultimul schimb de ulei pe sintetic 5w40 făcut prin 2016, pe care îl dă în 4000, iar popularii europeni îl acuză de ”un tupeu ieșit din comun, mai mult de un ceas Seiko și 300 de lire nu-ți dăm pe el, dă-te dreaq dă panaramă”, potrivit unor surse din interior.

Negocierile au intrat în impas după ce noua stângă europeană a vrut să dea un iPhone 5s neverlocked pe el, dar Timmermans nu acceptă variante. Euroscepticii au cerut test la un service independent, moment în care Timmermans a întrerupt total negocierile, semn că Golful are cutia praf.

Până acum peste 300 de europarlamentari s-au uitat la mașină, au comentat că are vopseaua un pic sărită și au dat cu piciorul în roți, semn că sunt foarte interesați.

Scandalul pare să continue, pentru că Maria Grapini a cerut cheile să facă un drive test cu golful, ”să vadă cum stă pe curbe”, însă după 4 ore aceasta nu s-a întors cu mașina, așa că a fost dată în consemn la frontieră.

Scris de TNR
2 iulie 2019 11:07
Citește mai mult despre: UE

Alte articole

Vezi mai mult