Neinspirat! Godină s-a dus cu alpaca la Gaudeamus și i-au făcut-o ăia mici

Hai că PR-ul ăsta cu hipstereli cu animale exotice a ajuns la final. Cunoscutul scriitor Marian Godină a crezut că face un event dacă se duce cu alpaca la Gaudeamus, la cel mai mare târg de cărți din România. Oamenii de cultură au sesizat oportunitatea și au capturat animalul pentru mâncare, astfel că de azi dimineață se servesc mici de alpacă la taraba de la intrare.

„Dom’le, buni, puțini ațoși, se simte că-i carnea proaspătă rău, n-a stat la frigider. Nu se comparcă cu micii de Obor, însă, v-am povestit de terasa Obor? Deci acolo au ăia niște mici de vin oameni din străinate cu delegații să mănânce mici acolo. Este ca Mecca săracilor, orașul sfânt țăranilor, mănâncă ăia mici și se închină la ei și la muștar”, a mărturisit Andrei Diaconu, critic literar, cinefil, conesseuir de beri artizanale.

Scriitorul Marian Godină a fost serios devastat la aflarea veștii că alpaca lui a fost răpită. Martori oculari au spus că acesta a căzut în genunchi la standul editurii sale și a strigat „Mulțumesc, Doamne, doar tu m-ai înțeles, eu sunt un băiat simplu, da’ a vrut Georgiana alpacă, ai văzut ce bună e, cum să refuz, am cărat capra asta cu sfoara după mine de n-am avut aer. Bine c-am scăpat, so anyway, sper ca noul ministru de interne să deschidă calea dialogului cu angajații ministerului și să ne trateze ca pe niște parteneri reali pentru a îmbuntății împreună imaginea poliției din care eu, fără supărare, fac parte. Mulțumesc”.

Scris de Ef
23 noiembrie 2019 13:11
Citește mai mult despre: Gaudeamus

Alte articole

Vezi mai mult