Nemaiavând răbdare până la furtuna „devastatoare”, doi reporteri au smuls acoperişul unei case

Deşi mult anunţata furtună nu a lovit încă Bucureştiul, doi reporteri ai televiziunii Senzaţional TV au distrus astăzi acoperişul unei case din localitatea Bragadiru. Trezindu-se brusc sub cerul liber, proprietarul, disperat, a anunţat Poliţia care în aceste momente audiază mai mulţi martori.

“Au venit de dimineaţă înarmaţi cu dale de fier. În doua ore dăduseră jos tot acoperişul, ba chiar se gândeau dacă nu cumva ar merita să dea şi foc casei, ca să fie mai dramatic. Apoi, unul dintre ei a luat un furtun imens şi a dat drumul la apă, iar celălalt a început să relateze disperat că furtuna face ravagii lângă capitală. În timpul ăsta o colega a lor, învelită într-o plapumă gaurită, alerga urlând în spatele lor că a rămas fără casă”, a declarat Decebal Popescu, localnic.

Surse apropiate investigaţiei relatează că cei doi reporteri erau “frustraţi şi cu nervii la pământ” din cauza lipsei oricăror catastrofe în luna august. Fiind şi în perioada de probă, cei doi nu au mai avut răbdare până la începerea ploii şi au ţinut să fie primii care anunţă “tragicul eveniment”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 august 2015 14:08
Citește mai mult despre: Bucuresti furtuna reporter

Alte articole

Vezi mai mult