Nemulţumit de dobânzile mari, un român şi-a plătit datoria la cămătari în monede de 1 ban

Oamenii simpli se revoltă împotriva sistemului! Sătul de abuzurile cămătarilor, un român care avea o datorie de 5000 de euro la un clan mafiot din sectorul 5 al Capitalei şi-a plătit astăzi ratele restante în monede de 1 ban.

Înainte de a-l arunca la lei pe clientul nemulţumit, cămătarul care a încasat datoria a petrecut mai bine de opt ore numărând bănuţii din cele peste douăzeci de borcane. „Nu sunt de acord cu această formă de protest. Nu-ţi convin ratele, nu te mai împrumuta la cămătari, dar nu te răzbuna pe mine. Eu sunt un simplu angajat, mânca-ţi-aş, nu stabilesc eu dobânda, nici comisioanele. Treaba mea e să încasez banii şi să arunc omul la lei dacă e vreo problemă”, spune Geani Cârlig zis Răzbunătoru, casier.

„Aşa, şi ce-a rezolvat?”, a ridicat din umeri un alt angajat al instituţiei financiare neoficiale din Rahova. „Doar i-a enervat pe alţi 50 de clienţi care stăteau la coadă.”

În prezent, cetăţeanul cu monedele a fost dat dispărut iar autorităţile investighează răgetele satisfăcute ale leilor familiei Cârlig.

Scris de Vasile
4 noiembrie 2017 14:10
Citește mai mult despre: camatari dobanda maruntis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult