Nici nu s-a înfiinţat bine DNA-ul Pădurii şi e deja în centrul unui scandal mediatic! Potrivit unui ziar de scandal din Braşov, DNA-ul Pădurii e acuzat că ar fi rudă cu Muma Pădurii, temută creatură mitologică şi proprietara a numeroase suprafeţe forestiere.

mumapadurii.jpg

"Muma Pădurii, DNA-ul Pădurii... Gurile rele spun că cea dintâi ar fi muma acestuia din urmă. Te cam pune pe gânduri, nu? Eu nu cred că e o simplă coincidenţă de nume. Aşchia nu sare departe de trunchi", spune Aurel Marcel, jurnalist al pădurii.

"Am cerut explicaţii atât din partea DNA-ului Pădurii, cât şi a Mumei Pădurii, dar am primit numai răspunsuri în limbă de lemn şi beţe în roate."

"E un adevărat hăţiş acolo, sunt foarte multe încrengături, trebuie cercetat din scoarţă în scoarţă", adaugă Moş Martin, proprietarul tabloidului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 19.06.2020 17:47 Monden

National Cinematografic