Poliţia Locală Vaslui a încheiat ancheta privind mallul din Vaslui al cărui tavan s-a prăbuşit în urmă cu câteva zile! Conform autorităţilor, au fost descoperite nereguli "deosebit de grave" la restaurantul afectat, nu atât în ceea ce priveşte structura, cât mai degrabă oferta: acesta vindea numai sucuri şi bere fără alcool.

mallvasluiafectat.jpg
După cum era de aşteptat, dezvăluirile experţilor au stârnit un val de indignare printre localnici: "Într-un oraş european din secolul 21 permitem să funcţioneze asemenea stabilimente primitive? Cum să pui pe masă bere fără alcool, ziua în amiaza mare? Oamenii ăştia nu se gândesc că acolo mai vin familii cu copii?", a scris pe Facebook Sandu T., gospodar din comuna vasluiană Cocârţău.

"Cu asemenea nereguli, mă mir că am primit autorizaţie", a declarat însuşi patronul mallului, care spune că nu îşi poate explica situaţia deoarece era "puţin ameţit".

"În urma scandalului, cel mai probabil mallul din oraş va fi demolat şi înlocuit cu un birt de dimensiuni considerabile, din ăla modern, cu caieţel electronic şi şanţuri încălzite", a comentat un localnic.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 31.07.2018 18:03 Monden

National Cinematografic