Unii muncitori sunt de-a dreptul nesimțiți! Este și cazul lui Florentin Scarlat, specializat în mânuirea picamărului, care și-a făcut un obicei extrem de prost: sparge betonul cu picamărul exact în mijlocul zilei, când majoritatea colegilor săi de șantier își fac binemeritatul somn de amiază, după ce tocmai au mâncat și au ras o bere la pet.

muncitori dormind2.jpg În apărarea sa, mânuitorul de picamăr spune că o face doar ca să nu-l ia somnul. ”Odată am adormit la amiază și m-am trezit abia la 10 seara. A trebuit să merg direct acasă, n-am mai apucat să beau un rachiu după program. Să mă scuze colegii, dar chiar nu mai pot să adorm la prânz, cum fac ei”, spune Florentin Scarlat.

Colegii de șantier nu sunt însă impresionați de scuza lui. ”I-am dat ultimul avertisment! Data viitoare când ne mai trezește cu picamărul, îl linșăm”, spune un muncitor iritat. ”Nu cred că lui i-ar plăcea să mergem noaptea peste el în casă, să folosim picamărul când doarme el mai bine!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 21.07.2014 16:50 Monden

National Cinematografic