Netflix a şters parola din WC-ul Gării de Nord cu care se logau 4 milioane de români

Cei de la Netflix au declarat război pe faţă utilizatorilor care îşi împart conturile cu prietenii, fostele iubite, verişorii de gradul IV sau necunoscuţii!

O primă măsură în acest sens, a declarat compania de streaming, a fost luată deja în această dimineaţă. Doi angajaţi Netflix înarmaţi cu un spray pe bază de alcool şi o racletă au îndepărtat de pe faianţa budei publice din Gara de Nord userul şi parola lăsate acolo de un anume Marcel, cu care se logau peste 4 milioane de români.

„Ca tot omu’, am intrat să fac un pipi, am dat un leu şi surpriză! Am găsit pe peretele de la pisoar, printre numere de telefon şi injurii la adresa Poliţiei, o parolă de Netflix. Am încercat-o, mergea. Să fi fost vreo trei ani de atunci… M-am uitat de 40 de ori la Doc Martin, că altceva interesant n-am prea găsit”, povesteşte M. F., unul dintre profitorii care au accesat contul de Netflix găsit în celebrul veceu al navetiştilor.

„Nu pot să zic că mă afectează că au şters parola din gară, important e să n-o schimbe, că mai am un sezon din Deep Space 9, ăla cu nunta lui Worf”, adaugă S. M., o altă utilizatoare mulţumită.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
16 martie 2021 15:18
Citește mai mult despre: gara de nord Netflix

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult