Netflix anunţă un abonament mai ieftin, cu reclama Jumbo din 2 în 2 minute

O veste bună pentru toți oamenii pasionați de Netflix, rețeaua de streaming care difuzează serialul Stranger Things și, probabil, și altceva. Pentru a putea produce și mai multe seriale și filme de-alea bune care nu sunt Stranger Things, gigantul american a anunțat că va introduce un abonament mai ieftin, care va da și reclame.

Astfel, pasionații de filme și seriale de pe Netflix vor fi tratați cu reclama Jumbo din două în două minute, care va întrerupe producțiile cu mesaj important ca să aibă timp telespectatorii să reflecteze la ele. Evident, imediat după reclamă va apăra și mesajul „Are you still watching”, ca să fie siguri că nu au căzut prea mult pe gânduri din cauza mesajului important din film și a uitat să servească Netflix.

În privința prețului, acesta va rămâne același ca și până acum, respectiv cel mai ieftin abonament va fi cu reclame, celelalte vor fi cu reclame dar vei putea să faci conturi separate, în care copiii să se uite la reclamele de la Yoxo, părinții lor la cele de la Jumbo și bunicii să savureze reclame Catena, totul pentru doar 15-20 de euro pe lună.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 iulie 2022 18:36
Citește mai mult despre: jumbo Netflix

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult