Netflix caută o dubă şi 4 chelioşi în trening pentru “Narcos: Moldova”

Netflix intră puternic pe piața serialelor cu traficanți din Balcani. Compania de streaming a anunțat că deja caută distribuția pentru Narcos: Moldova. E nevoie de o dubă, 4 racheți chelioși în treninguri și un bax de țigări netimbrate. Primul sezon va fi o introducere în lumea micului trafic de frontieră și ascensiunea lui Vanea, care pune la punct o rețea și face rapid milioane de euro.

În rest, Narcos: Moldova o să fie un serial plin de acțiune, cu mafioți cu pistoale de aur, mașini scumpe cu remorcă și traversări spectaculoase ale Prutului cu mini-submarine burdușite cu țigări, totul pe un soundtrack de excepție, adică fără Carla`s Dreams.

Narcos: Moldova o să prezinte totul, de la cum vin țigările din Ucraina, cum se dă șpaga la graniță, cum se finanțează o campanie anti-traficanți ca să pună botul fraierii de la metrou, cum vând balaurii ”țigări, băeții” la Obor și mai ales cum ajung dependenții de tutun să tragă în ei mahoarca puturoasă și ieftină, ca apoi să ceară ajutoare de la stat că au făcut boli de plămâni.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
8 noiembrie 2021 17:35
Citește mai mult despre: Moldova narcos Netflix

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult