După 3 zile în care consumase exclusiv mici şi muştar, în total 174 de bucăţi, Victor T. din Capitală, fără antecedente, a scos un răget în jurul orei prânzului, spre stupefacţia colegilor de birou. Acesta a ieşit din clădire, pretextând că “am o mică problemă personală” şi s-a întors după circa o oră şi jumătate, calm şi cu o plasă cu roşii şi ceapă.femei_batuta_mici.jpg

Din primele informaţii, reiese că acesta s-a dus acasă şi şi-a “caftit” soţia, potrivit surselor de pe scara blocului în care locuieşte familia T. Colegii de birou confirmă evenimentele şi spun că azi era normal ca la pacheţel să-i pună o lobodă, sau maxim un orez. Neatenţia femeii i-a frapat pe toţi.

“Am înţeles că i-a pus şi azi tot mici. Era a patra zi consecutivă cu mici şi n-a rezistat. A fost singura dată când l-am văzut cu mici în faţă şi nu i-a mâncat. Ar fi vrut nişte legume, ceva, orice, numai să nu mai vadă carne. Mâncase doar carne în vacanţa de 1 Mai. Eu îl înţeleg, trebuia să-şi dea şi ea seama. Cât să bagi în tine? L-a provocat!”, explică Robert Acrişor, coleg cu Victor T. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 04.05.2015 17:08 Monden

National Cinematografic