Nevastă, bătută de soţ pentru că i-a pus la pachet şi azi tot mici

După 3 zile în care consumase exclusiv mici şi muştar, în total 174 de bucăţi, Victor T. din Capitală, fără antecedente, a scos un răget în jurul orei prânzului, spre stupefacţia colegilor de birou. Acesta a ieşit din clădire, pretextând că “am o mică problemă personală” şi s-a întors după circa o oră şi jumătate, calm şi cu o plasă cu roşii şi ceapă.

Din primele informaţii, reiese că acesta s-a dus acasă şi şi-a “caftit” soţia, potrivit surselor de pe scara blocului în care locuieşte familia T. Colegii de birou confirmă evenimentele şi spun că azi era normal ca la pacheţel să-i pună o lobodă, sau maxim un orez. Neatenţia femeii i-a frapat pe toţi.

“Am înţeles că i-a pus şi azi tot mici. Era a patra zi consecutivă cu mici şi n-a rezistat. A fost singura dată când l-am văzut cu mici în faţă şi nu i-a mâncat. Ar fi vrut nişte legume, ceva, orice, numai să nu mai vadă carne. Mâncase doar carne în vacanţa de 1 Mai. Eu îl înţeleg, trebuia să-şi dea şi ea seama. Cât să bagi în tine? L-a provocat!”, explică Robert Acrişor, coleg cu Victor T. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
4 mai 2015 15:08
Citește mai mult despre: bataie birou mici nevasta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult