Nicăieri nu scapi! Doi români aflați pe o plajă din Thailanda s-au trezit cu colindătorii la șezlong

Credeau că în Asia scapă! Un cuplu de bucureşteni şi-au luat bilete în Thailanda de sărbători, sperând că vor scăpa de melteni, ler, porci, Hruşcă şi colindători nesimţiţi. Aiurea. Coşmarul lor a început încă din avion.

“Am avut o presimţire încă din avion, pentru că am simţit miros familiar, de autobuz românesc. Soţul meu se jura că mirosea a balegă. Am zis să nu cobim. Eram singurii români din avion. Sau asta credeam. La destinaţie, când ni se verificau paşapoartele, am auzit clar pe cineva din faţă spunând Ţa ţa ţa căpriţă ţa şi am crezut că leşin. Ne găsiseră!”, spune Mirela, româncă bântuită de colindători în Thailanda.

“Pe plajă mai veneau oameni la şezlong, e normal. Unii ne ofereau un masaj, alţii o plimbare cu piroga. Pe urmă veneau doi îmbrăcaţi în urs: Boss, ne dai şi nouă 10 baht?. La hotel sunau, ziceau Room Service, ziceam că nu primim cu colindul şi dacă vedeau că nu deschidem începeau să arunce cu petarde pe hol”, declară George, soţul Mirelei.

“Soţul meu s-a luat după ei să-i bată, că a făcut box thailandez. Ceilalţi oameni din hotel credeau că e un număr de divertisment, ne-au dat şi nouă bani la un moment dat”, a mai spus românca.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 decembrie 2015 12:16
Citește mai mult despre: colindatori concediu plaja Sarbatori thailanda

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult