Nici Costineştiul nu mai e ce-a fost! Maneliştii se plâng că la terase se ascultă Voltaj

Cândva un Woodstock al manelelor, Costineştiul a ajuns la pământ! Mii de fani ai lui Salam se plâng că, de câţiva ani încoace, staţiunea lor preferată a fost invadată de artişti de mâna a doua, care doar pretind că interpretează manele autentice. Printre cele mai blamate e chiar formaţia Voltaj, categorisită de manelişti drept “schelălăială” şi “motivul nr. 1 pentru care nu vom mai veni vreodată la Costineşti”.

“Cândva, în Costineşti veneau numai adevăraţii fani ai manelelor, ca să-i asculte live pe Guţă, Sandu Ciorba sau Carmen Şerban”, spune Decebal Popescu, manelist costineştean. “Astăzi, 2 din 3 terase dau Voltaj, că au fost la Eurovision şi sunt comerciali. În halul ăsta s-a ajuns. Toţi pokemonii care se dau manelişti vin şi dansează din buric pe Voltaj. E o bătaie de joc. Oricât ar încerca să pătrundă pe scena manelelor, băieţii ăştia de la Voltaj sunt o pastişă superficială!”

Sfidând moda staţiunii, câţiva adepţi ai lui Vali Vijelie rămân pe baricade, convinşi că în Costineşti maneaua autentică va răsuna şi peste zece, cincisprezece ani.

“Voltaj? Pfft. Niciun manelist adevărat nu ascultă asemenea dejecţii”, adaugă Popescu. “Costineştiul nu mai e ce-a fost! Adi de la Vâlcea for life!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
1 august 2015 05:52
Citește mai mult despre: costinesti cultură manele muzica vacanta Voltaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult