Cunoscutul interpret Nicolae Guţă i-a uimit pe fani cu tatuajul pe care şi l-a făcut recent pe frunte, însă explicaţia e cât se poate de simplă.

De mai bine de 15 ani, Guţă face parte din temutul club de motociclişti Hells Angels, departamentul Aninoasa.

guta_hellsangels.jpg

"De când mă ştiu mi-a plăcut să simt vântul în plete, să bat ţara în lung şi în lat pe Harleyul meu vintage. Ştiu că multă lume zice de Hells Angels că e mai degrabă o grupare interlopă, dar e o vorbă la noi, la lingurari: când faci bine, nu se află, când faci rău, nu se uită."

"Când nu cântă la nunţi, e toată ziua călare pe armăsarul negru, în vesta lui de piele cu ţinte. Om serios, cu 15 copii, nici n-ai zice că se ocupă cu aşa ceva", confirmă Flavius zis Mamutu, proprietarul unui service de motociclete din comună.

De fapt, spun apropiaţii, acesta este şi motivul pentru care Guţă a renunţat la mustaţă. "Îi intra în gură când gonea pe Drumul Judeţean 66 cu chopperul", explică Geani zis Gerilă, toboşarul lui Guţă şi membru al unei loji masonice.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 07.02.2020 18:51 Monden

National Cinematografic