Nikita îşi face operaţie de schimbare de sex

O informaţie şoc a intrat în posesia paparazzilor TimesNewRoman. Nikita a anunţat că-şi face operaţie de schimbare de sex. Potrivit unor apropiaţi care, de frică, au insistat să-şi păstreze anonimatul, Nikita vrea să devină femeie, şi asta cât mai repede, ca să nu i-o ia travestitul Naomi înainte.

“Ni s-a plâns recent că se simte ca un suflet de femeie captiv într-un corp de bărbat”, a povestit ieri un apropiat al Nikitei, sau, mai precis, o persoană care gravitează în jurul ei. “Vestea a picat ca un şoc pentru noi, nu ne aşteptam. Credeam că Nikita este ceea ce pare, adică o persoană normală, un suflet de bărbat într-un corp de bărbat. Abia acum îmi dau seama cât de mult o rănea atunci când îi spuneam Ce faci, coaie.”

 

Sursele noastre ne-au confirmat că Nikitei îi cam plac bărbaţii, mai ales dacă sunt bine gătiţi. Cunoscuta (poate prea cunoscuta) şi dizgraţioasa prezenţă mondenă este, se pare, o mare devoratoare de bărbaţi. Apetitul ei sexual este impresionant, aproape la fel de mare ca cel gastronomic.

Acelaşi apropiat al Nikitei care se cacă pe el de frică şi vrea să-şi păstreze anonimatul ne-a spus că vedeta şi-a început atât viaţa sexuală, cât şi pe cea culinară, foarte devreme. Din cauza asta, Nikita face multe confuzii între cele două.

“Nici ea nu mai ştie pe care dintre ele şi-a început-o cu un porc”, ne-a povestit prietenul Nikitei, dacă mai poate fi numit prieten. “Oricum, să nu-i spuneţi că aţi vorbit cu mine, că mă mănâncă cu fulgi cu tot dacă află”, a încheiat el.

 

Citeşte şi Cum s-o agăţi pe Nikita

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 martie 2010 08:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult