Nikita va realiza un pictorial pentru National Geographic

După o perioadă în care cariera sa a intrat într-un con de umbră, Nikita revine în centrul atenţiei: ea va realiza un pictorial pentru celebra publicaţie americană National Geographic. Şi asta nu e tot! Imaginea ei va ilustra coperta următorului număr din ediţia americană, ceea ce o face practic prima specie autohtonă care are onoarea să deschidă prestigioasa revistă din SUA.

Nikita s-a declarat foarte fericită pentru că a fost aleasă şi considera că pictorialul pe care-l va realiza va reprezenta un pas important în cariera sa. Ea a muncit însă foarte mult pentru a obţine acest pictorial, însă acum spune că a meritat tot efortul.

Mai exact, Nikita a fost aleasă de un juriu strict, format exclusiv din redactori şi fotografi ai National Geographic, care a supus-o la o serie interminabilă de teste extrem de dure, toate desfăşurate în sălbăticie. Ea l-a învins în finala preselecţiei pe ursul carpatin – la limită, ce-i drept.

Redactorii de la National Geographic îşi asigură cititorii de întregul lor profesionalism şi le promit că pictorialul cu Nikita nu va conţine nici o urmă de nuditate.

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 iulie 2010 15:02
Citește mai mult despre: nikita pictorial

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult