Proaspăt numit comisar european pentru internet, Lucian Mîndruţă a dovedit încă o dată că nimic nu-l poate opri când are o părere şi vrea să o emită! Neavând la îndemână PC-ul, smartphone-ul sau tableta, acesta a reuşit să intre pe Facebook şi să publice un status plin de înţelepciune folosind un telefon fix cu disc.

mindruta_fb_telefon.jpg
“Eram de faţă când domnul Mîndruţă a avut o idee. Nu mai ştiu despre ce era - homosexuali, maidanezi, biciclete, ruşi. Oricum, ceva crucial!”, mărturiseşte un coleg al jurnalistului. “Ce ne facem?, am întrebat atunci. În clădire era pană de curent şi nimeni n-avea baterie la smartphone. De unde să intre domnul Mîndruţă pe Facebook?”

După ce a încercat - fără succes - să acceseze o reţea wireless din apropiere folosind cheile de la maşină şi o sârmă, Mîndruţă şi-ar fi adus aminte că ghereta portarului e dotată cu un telefon fix. “Unul din acela vechi, românesc, cu roată. Nu credeam că o să reuşească, dar iată statusul. A strâns deja 400 de mii de like-uri.”

“Lucian Mîndruţă nu a putut fi contactat pentru declaraţii, pentru că are deja numărul maxim de friends pe Facebook şi nu-l lasă inima să dea unfriend cuiva ca să-i pot da add”, a adăugat reporterul nostru din teren.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 12.09.2014 18:35 Monden

National Cinematografic