Nimic nu-i stă în cale! Lucian Mîndruţă a reuşit să intre pe Facebook de pe un telefon cu disc

Proaspăt numit comisar european pentru internet, Lucian Mîndruţă a dovedit încă o dată că nimic nu-l poate opri când are o părere şi vrea să o emită! Neavând la îndemână PC-ul, smartphone-ul sau tableta, acesta a reuşit să intre pe Facebook şi să publice un status plin de înţelepciune folosind un telefon fix cu disc.

“Eram de faţă când domnul Mîndruţă a avut o idee. Nu mai ştiu despre ce era – homosexuali, maidanezi, biciclete, ruşi. Oricum, ceva crucial!”, mărturiseşte un coleg al jurnalistului. “Ce ne facem?, am întrebat atunci. În clădire era pană de curent şi nimeni n-avea baterie la smartphone. De unde să intre domnul Mîndruţă pe Facebook?”

După ce a încercat – fără succes – să acceseze o reţea wireless din apropiere folosind cheile de la maşină şi o sârmă, Mîndruţă şi-ar fi adus aminte că ghereta portarului e dotată cu un telefon fix. “Unul din acela vechi, românesc, cu roată. Nu credeam că o să reuşească, dar iată statusul. A strâns deja 400 de mii de like-uri.”

“Lucian Mîndruţă nu a putut fi contactat pentru declaraţii, pentru că are deja numărul maxim de friends pe Facebook şi nu-l lasă inima să dea unfriend cuiva ca să-i pot da add”, a adăugat reporterul nostru din teren.

Scris de Vasile
12 septembrie 2014 16:09
Citește mai mult despre: facebook internet Lucian Mindruta

Alte articole

Vezi mai mult