Ninsoarea le-a luat minţile utilizatorilor Facebook! Mulţi au ajuns să posteze că le ninge în casă

Zăpadă care s-a abătut asupra României a provocat o avalanşă de statusuri imbecile pe Facebook. Cei care au ratat startul şi nu au postat nimic pe subiect în primele 5 secunde de la apariţia primilor fulgi s-au văzut nevoiţi să improvizeze, ajungând să pretindă ba că le ninge în casă, ba că ninge spectaculos pe insulele tropicale unde stau la plajă pe şezlong sau chiar că ninge superb la metrou sau în propriul dormitor.

„Până să postez eu că ninge feeric în Bucureşti, deja apăruseră mii de postări absolut identice, deşi ninsoarea abia începuse”, povesteşte hipsterul Jon Ivaşcu. „Nu puteam însă rata evenimentul, aşa că am scris că ninge la fel de feeric şi în sufletul meu. Şi că abia aştept ca iubita mea să schieze în jurul inimii mele.”

Mark Zuckerberg a anunţat imediat pe pagina personală de Facebook că se gândeşte serios să taie accesul românilor la reţeaua de socializare de fiecare dată când la noi în ţară ninge. „E prea mult, până şi pozele cu pisicuţe au fost surclasate de postările despre ninsoarea din România”, s-a revoltat fondatorul Facebook.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
26 noiembrie 2013 19:11

Alte articole

Vezi mai mult