Noapte fierbinte pentru un bărbat din Berceni. I-a luat foc garsoniera!

Zici că e un party animal! Senzaţii nebănuite pentru Marian Coltea, din Berceni, care n-a dormit o clipă după ce i-a luat foc garsoniera. Imediat a sărit pe telefoane, şi-a chemat prietenii, poliţia, ambulanţe, pompieri, a pus muzică la maxim, a scos un cearceaf şi a început să ţopăie ca să stingă incendiul. Când l-au văzut așa transpirat pe casa scării, vecinii au presupus automat că iar se masturba în public, cum a mai făcut.

“A fost cea mai tare noapte din viaţa mea. Problema a fost că am dat pe Facebook că e incendiu la mine şi să vină lumea să mă ajute să-l sting, dar au crezut că e un event de-ăla de hipsteri şi au început să dea going şi interested, în lăc să vină dracului să mă ajute. Ai dracu’ mileniali obosiţi”, spune Marian.

Vecinii au sărit imediat și au venit cu o caserolă de mici, pentru că ”jarul e totul, pe aragaz parcă n-au niciun gust”. Din păcate mobila era din rumeguș de Ikea, așa că eforturile lor au fost în zadar. Din fericire vecinului de deasupra i s-a spart o ţeavă de apă rece, aşa că apartamentul lui Marian a fost inundat şi salvat, dar din păcate o icoană este avariată iremediabil.

Scris de Ionut
15 iunie 2018 19:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult