Noapte grea pentru Cristi Borcea! După nunta din Budapesta, a lăsat însărcinate 2 chelnerițe, o recepționeră și 4 cameriste

Clanul Borcea va depăși mai mult ca sigur granițele României. Aflat la Budapesta pentru nunta cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea nu putea rata unguroaicele care i-au ieșit în cale. A participat la nuntă, a dansat și băut cu nuntașii, dar asta nu l-a împiedicat să interacționeze fizic și cu cele cinci chelnerițe ale evenimentului – pe două dintre ele chiar le-a și lăsat însărcinate.

Și cum după acest tur de forță Cristi Borcea era încă plin de energie și de chef, și-a continuat asaltul asupra unguroaicelor la hotelul unde e cazat. A rezolvat mai întâi recepționera, lăsând-o și pe ea însărcinată, după care a făcut prăpăd printre cameriste: a lăsat însărcinate nu mai puțin de patru dintre ele.

”Știu că n-o să le placă, dar peste câteva generații ungurii nu vor mai putea pretinde că sunt urmașii lui Attila, pentru că vor fi urmașii lui Borcea”, apreciază istoricul Decebal Popescu. ”Chiar dacă azi Budapesta e pustie, că ungurii nu-și mai lasă femeile să iasă din casă de frică să nu rămână însărcinate cu un român, nimeni și nimic nu-l poate opri pe uraganul Borcea. Dacă mai stă 3-4 zile în Budapesta, ungurii vor deveni cu siguranță urmașii lui peste câteva generații.”

Scris de Calin
1 octombrie 2018 11:10
Citește mai mult despre: borcea Budapesta unguri

Alte articole

Vezi mai mult