#nofilter! Loredana s-a pozat lângă Mihaela Rădulescu şi pare cu 30 de ani mai tânără

Îndrăgita vedetă Loredana Groza nu e străină de trucurile menite să o facă să pară mult mai tânără decât este. Deși în general apelează la tencuieli groase cu fond de ten, farduri sau filtre mincinoase de Instagram, recent Loredana a mai scos un as din mânecă: s-a pozat lângă băbăciunea pământului Mihaela Rădulescu, pe lângă care pare cu 30 de ani mai tânără.

Cele două moldovence au pus versiuni diferite în Instagramul propriu, ambele cu haștag #nofilter, dar în variante care le avantajează propria persoană. Ce nu diferă e explicația: ”Eu alături de o babă anonimă. Ia uite ce bine arăt pe lângă hoașca asta”, au scris fiecare la descriere.

În timp ce Loredanei i-a cam ieșit figura, Mihaelei Rădulescu i-a atras lumea atenția că are totuși peste 60 de ani și nu mai păcălește pe nimeni, mai ales când apare în poze fără proteza heavy duty.

În schimb, Loredana a primit mii de Like-uri la poză, precum și comentarii de genul ”Ce drăguț, nimeni nu se mai gândește la bunici zilele astea!”. Mulți fani ai Loredanei au întrebat și: ”La ce azil e făcută poza? Vreau s-o internez și eu bunicii, au 80 de ani dar arată mai bine decât aia de lângă tine”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
10 decembrie 2018 20:23
Citește mai mult despre: babă instagram Loredana Groza Mihaela Radulescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult