Noi dezvăluiri la grădiniţa privată din Constanţa: Copiii erau antrenaţi să devină gladiatori

Deja celebra grădiniţă privată din Constanţa îi antrena pe micuţi să devină gladiatori! Astfel susţin părinţii îngrijoraţi, care au descoperit în curtea grădiniţei o arenă de dimensiuni considerabile şi câteva cuşti în care erau ţinute animale sălbatice de pluş, printre care lei, pume şi un crocodil.

Deşi luptele de gladiatori au fost interzise de împăratul Constantin în anul 325 e.n., grădiniţa nu este autorizată de Ministerul Educaţiei, şi deci nu cade sub incidenţa acestui decret. Potrivit înregistrărilor de pe camerele video, copiii erau înarmaţi cu diferite jucării ascuţite – unii cu săbii şi scuturi, alţii doar cu o furcă şi o plasă pescărească – şi puşi să se lupte, între ei sau cu crocodilii, până când ultimul dintre ei adormea.

“Suntem foarte jigniţi de zvonurile răutăcioase care au răsărit în jurul instituţiei noastre onorabile”, a declarat Maximus Cassius Timex, fost sclav din Dinogeţia, actualmente educator. “Spre deosebire de grădiniţa din Medgidia, unde chiar se întâmplă chestii groaznice, copiii noştri nu sunt infractori condamnaţi, ci s-au pus singuri în slujba grădiniţei noastre, aspirând la glorie militară.”

Scris de Vasile
4 iunie 2014 10:06

Alte articole

Vezi mai mult