Noi imagini cu Boris Johnson, chefuind la Hanul Drumețului cu maneliștii

Presiuni tot mai mari la Londra pentru ca premierul Boris Johnson să demisioneze. Se pare că pe lângă cele 12 petreceri pe care le-a dat la No. 10 Downing Street în timpul lockdown-ului, Boris ar fi participat și la numeroase chefuri cu maneliști la Hanul Drumețului, o cunoscută bodegă din Drumul Taberei.

Prezența lui Boris Johnson la București a trecut neobservată. Nu s-a mirat nimeni să vadă un cocalar într-un BMW cu volan pe dreapta, înmatriculat în Anglia, în față la Hanul Drumețului. Acolo practic nici nu există altfel de mașini. Nu a fost nici primul care a lipit lire sterline pe fruntea lăutarilor, pentru că așa sunt cocalarii, se întrec care să fie mai fudul.

Boris a fost bine primit de fiecare dată când a intrat în Hanul Drumețului, spun chelnerii. Auzind că ”e venit dă pă Anglea”, ei s-au grăbit să-l servească pe Boris cu bere din belșug, dar nu prea au fost mulțumiți de bacșișuri: ”E cam țepar. Promite mult, dar pe urmă se făcea că uită și se tira”, spune unul din chelneri.

Nici declarațiile lui Boris, că ar fi prim-ministru în Anglia, nu au fost luate în seamă: ”E plin de bombardieri din ăștia care se laudă că sunt mare sculă prin Anglia dar ei sunt acolo la ciordeală sau la cerșit”, spun cei de la Hanul Drumețului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 februarie 2022 19:02
Citește mai mult despre: Boris Johnson manele partygate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult