Noi probe în dosarul Mădălina Manole: anchetatorii au dovezi că artista a murit

Redeschiderea cazului Mădălina Manole a scos la iveală unele date mai puţin cunoscute despre dispariţia Mădălinei Manole. După primele cercetări se pare că artista nu a supravieţuit momentului morţii ei, ceea cea ar explica şi episodul înmormântării.

Părinţii Mădălinei au unele bănuieli că fiica lor nu avea motive să moară, ca atare ea trăieşte. Tatăl Mădălinei s-a arătat foarte optimist în ce priveşte rezultatul anchetei: „În caz că Mădălina este încă în viaţă, eu vreau să ne spună pentru ce ne-a târât prin tribunale atâta timp, de pomană.”

Există totuşi şi posilitatea ca Mădălina să nu mai fie în viaţă, ipoteză susţinută şi de faptul că Mădălina a fost deja înmormântată la cimitir. Avocaţii care se ocupă de acest caz au explicat importanţa acestui indiciu: „În general, procedeul înmormântării este aplicat persoanelor decedate, ceea ce ar conduce către concluzia logică a morţii artistei. Totuşi, este încă prea devreme să ne pronunţăm.”

În cazul în care Mădălina Manole va fi descoperită în viaţă, atunci soţul ei, Petru Mircea, va fi absolvit de orice vină, el fiind cercetat în stare de libertate pentru tentativă de omor calificat.

Scris de TNR
1 iulie 2011 16:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult