Obișnuiai să-ți lași soțul cu geanta în mână, cât probai tu câteva haine? S-a terminat cu astfel de practici! Orice bărbat lăsat nesupravegheat va fi prins de personalul de pază, va fi scos din magazin și dus la foodcourt, unde i se va da o îngheţată şi va fi anunţată femeia de care aparţine, prin sistemul audio al mallului.babat_in_fata_la_zara.jpg

“Ne-am inspirat din procedurile folosite prin anii 80 de Radio Vacanţa, cu copiii pierduţi pe plajă. De multe ori e vorba chiar de aceleaşi persoane, care acum au devenit bărbaţi maturi şi sunt lăsaţi aiurea de femei iresponsabile”, spune Decebal Popescu, manager Zara.

“Îi vedem acolo cu privirea pierdută, cu o poşetă în mână, câteodată se uită la sutiene sau la costume de baie, speriind clientele. Noi îi tratăm cât mai uman, îi luăm cu binişorul, sau chiar şi cu forţa, dacă se opun”, declară Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 29.04.2015 16:26 Monden

National Cinematografic