Noi restricții în Mamaia! E interzis cu ardei sau smântână din afara stațiunii

Restricții din ce în ce mai dure pentru turiștii care vor să-și petreacă vacanța în Mamaia. După ce acum două săptămâni a devenit obligatoriu testul Covid negativ și să ai 50.000 de lei cash la tine, din acest weekend nu vei mai avea voie să intri în Mamaia cu smântână sau ardei din afara stațiunii.

”După ce-am sesizat că numărul turiștilor care-și comandă smântână și ardei la ciorbă a scăzut dramatic, am investigat situația și-am descoperit că oamenii veneau cu ele de-acasă”, s-a plâns un patron de terasă. ”Păi asta înseamnă că eu pierd 25 de lei la fiecare ciorbă. Iar dacă vine turistul și cu pâine de acasă, mă bagă în faliment. Situația asta nu mai putea continua.”

Astfel, la intrarea în Mamaia au fost detașați mai mulți polițiști și câini de la anti-drog, care-i vor mirosi pe cei care încearcă să introducă smântână și ardei în stațiune. ”Turiștii trebuie să știe că suntem pregătiți să-i căutăm și-n cur – la propriu, că știm de la droguri câte lucruri se pot ascunde acolo. Deci nici să nu se gândească să-și bage ardeii acolo”, a avertizat un polițist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 august 2020 06:08
Citește mai mult despre: mamaia

Alte articole

Vezi mai mult